Anledningarna till varför jag inte gillar oäkta smycken

Det finns många olika skäl till varför jag ogillar att använda oäkta smycken. Visst finns det snygga oäkta smycken. Men varför spendera pengar på något falskt som ändå kommer att ändra färg och färga av sig på huden, samt inte håller länge – bara för att spara lite pengar? Med äkta smycken når du långt och kommer att känna dig toppen, för du vet att du själv är helt äkta!

Vem vill inte boosta sin självkänsla och sända ut den snyggaste imagen man bara kan? Att välja ett riktigt härligt material som varar länge och som inte orsakar några hudproblem är så klart det mest eftertraktade. Att bära oäkta smycken kan sätta igång allergier helt i onödan. Smyckena du väljer vill du ju bevara så att du kan njuta och glädjas av dem länge. Oäkta smycken är ingen investering i framtiden.

Anledningarna till varför jag inte gillar oäkta smycken

Känn dig som en äkta vinnare!

Jag väljer noga vad jag inkluderar i min image och vad jag sänder ut för signaler till omvärlden. En del av det är att bära äkta material. Det är en enorm skillnad på reaktionerna. ”Är det där en äkta Tiffany-ring?” Vad ska man svara om man köpt en oäkta? Inga sådana pinsamheter vill man självfallet dra på sig. Har du inte råd med dyrare smycken är det mycket bättre med mer okända, men fortfarande äkta smyckesmärken.

Allt fler märken som tidigare huserat inom bijouteriindustrin börjar nu att fokusera på äkta material. I dagens värld där många blivit väldigt trendmedvetna kring vad man sätter i sig och har på sig, vare sig det gäller mat, kläder, skor, smink eller smycken, blir dessa val en slags identitet. Den materiella medvetenheten har ökat och det öppnar upp för större efterfrågan på äkta smycken. Något jag – som alltid gillat det äkta – välkomnar med stor glädje!

De nya trenderna är väldigt spännande, lämnar mycket åt fantasin och ger stort utrymme för olika individer att vara sig själva. Viktigast är att smycket känns rätt, är hållbart och får dig att se bra ut. Idag finns många alternativ tack vare stor konkurrens på marknaden. Börja köpa äkta smycken du också och säg hejdå till kort livslängd, allergier, avfärgningar på huden och den otrevliga odör som många oäkta smycken ger.