- Mandalas - vad är det mer än en målarbok med färdiga bilder att färglägga? -

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mandala är mycket mer än bara mönster i en målarbok. När någon målar en mandala, känner den sig kreativ, koncentrerad och kommer snabbt till ro.

Läs mer på hemsidan: http://giveamandala.com/collections/all

Ordet mandala betyder cirkel på sanskrit. Mandalaformen är en cirkel med ett centrum - en universell form som symboliserar helheten.

----------------------------------------------------------------------------

"Mandala Moods" är en CD utgiven av danska Unicorn med lugn, harmonisk musik för alla åldrar.

"Musikken på Mandala Moods er skabt af den danske musiker og producer LeBuc. Intentionen har vaeret at lave et album som skaber et rum til ro og fordybelse.

Lyt til Mandala Moods

* når du maler Mandalas

* när du falder i sövn

* når du vil skabe indre ro

* når du vil reducere stress

* når du har brug för at slappe af

* når du vil skabe et fredfyldt rum

Mandala Moods skaber harmoni og atmosfäre i din hverdag - lyt dig glad!"

1. Under the sea (4:02)

2. Magnolia (7:13)

3. Godspeed (5:21)

4. Smooth sea (7:13)

5. Lake #2 (7:03)

6. Luie (9:27)

7. I am (9.40)

Produceret og mixet af LeBuc. Musik Le Buc. Indspillet i HolySmoke Studio 2007/2008 HolySmoke Records 2008. Utgivet i samarbejde med Forlaget Unicorn.

Ord pris 159 kr

---------------------------------------------------------------

Hitta lugnet med Mandalas!

Mandala är mycket mer än bara figurer i en målarbok. Motiven är cirkelrunda mönster som, efter färgläggning, blir de mest färgglada konstverk. Bindningen av målarboken är gjord så att varje sida kan tas ut - det gör den enklare att arbeta med och flera kan dela på en målarbok.

Endast en mandala är tryckt på varje sida på ett tjockare papper. Den färdigmålade Mandalan kan hängas direkt på väggen eller ges bort som en gåva. Att måla Mandalas har en positiv inverkan på både barn och vuxna. Alla får ro och känner avslappning.

"Mandalas målarböcker fångar hjärnans uppmärksamhet under lång tid och stimulerar koncentrationen" Hjärnforskare Ann-Elisabeth Knudsen

Böckerna trycks av Förlaget Unicorn, Danmark

Alla böckerna är i A4-format och innehåller 32 färdigtryckta bilder på ett tjockt och hållbart 160 grams ritpapper.

Priset per bok är 103 kr.

--------------------------------------------------------------

Mandalas har funnits inom konsten och som symboler i alla tider och det är ett av de äldsta tecknen i människans historia.

Läs mer på hemsidan: http://www.mandalaproject.org/What/Index.html

Mandalas finns överallt omkring oss: i blommor, frukter, träd, ögon, jordklotets form - cirklar med ett centrum från den minsta cell till de stora galaxerna.

I Frankrike har man genom neuropedagogisk forskning kunnat påvisa att färgläggning av Mandalas skapar en inre avslappning och koncentration.

Genom att måla Mandalas uppnås inre effekter som annars uppnås genom andningsövningar eller meditativa avslappningsövningar.

---------------------------------------------------------------------------

- - - Mandalas för barn från 6 år och uppåt - - -

"Mandalas Favoritmotiv för barn från 6 år" innehåller 32 inspirerande bilder som är färdiga att färglägga tryckta på tjockt ritpapper (160 gram).

"Försök att inte ge instruktioner till ditt barn om vilka färger, det ska använda. Ditt barn vill välja de färger, som det tycker passar bäst för tillfället.

Börja med att måla Mandalas utifrån och inåt. Mindre barn väljer ofta att måla ett mönster inifrån och ut. Hindra inte barnen från att göra detta. Det viktigaste är inte det målas vilt och ostrukturerat, utan att det följer en riktning. Det systematiska arbetet gör att barnet kommer till ro och stärker sin koncentration."

---------------------------------------------------------------

Vill du beställa från AQUA Butik? 

Fyll i ditt namn, adress, e-postadress, personnummer samt din beställning i formuläret nedan så skickar vi din beställning så fort vi kan med PostNord Logistics. Du får beställningen direkt i brevlådan - eller hos ditt postombud. Du betalar med faktura - därför behöver vi ditt personnummer vid beställningen.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.